enda

Jes Bonde

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jævning 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Orden hersker i Danmark 1982 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Kampen om Byggeren 1980 Instruktion, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Vejen til byen 1978 Instruktion, Manus, Produktion, Lyd DK/Spillefilm
Efteråret 1974 - Krise I Danmark 1975 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.