enda

Jesper Bæk-Sørensen

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krigsministeren 2010 Foto DK/Dokumentarfilm
The Danish Solution 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Børn kommer også på sygehus 1999 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Et sygehus ligner næsten et virkeligt hus 1997 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Glashjertet 1988 Foto DK/Kort fiktion
Gadeartister i New York 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Kampen om fisken 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Møde med maleren og forfatteren Hans Scherfig 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Krigernes børn 1979 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
Manden i Spejlet 1972 Manus, Klip DK/Kort fiktion
Operation Kirsebærsten 1972 Fotografassistent DK/Kort fiktion
I morgen, min elskede 1971 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.