enda

Jesper Bernt

(1970 – )

Instruktør, manuskriptforfatter og forfatter.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Hovedforfatter, Storyline Tv-serie
Fædre og sønner 2018 Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Instruktion, Manusforfatter DK/Kort fiktion
H*A*S*H 2009 Manus Tv-serie
Skjulte spor 2000 Instruktørassistent, 2. unit Tv-serie
Hotellet 2000 Instruktørassistent Tv-serie
En sidste gang 1999 Instruktion DK/Kort fiktion
Milchmädchen Rechnung 1999 Instruktion DK/Kort fiktion
Der mangler bare tre tal 1996 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.