enda

Jesper Birch

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Her i nærheden 2000 Mand på fortov DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Modstandsmand DK/Spillefilm
Europa 1991 Oberst Harris' oppasser DK/Spillefilm
Sirup 1990 Medvirkende DK/Spillefilm
Christian 1989 Ung mand ved pølsevogn DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Naverne på Christiania 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Beboerhuse i Danmark 1983 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.