enda

Jesper Fonager

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommer 2008 Online-klipper Tv-serie
Junior 2003 Manus Tv-serie
Blyppernes første år 1999 Lyd Tv-serie
Drengen de kaldte Kylling 1997 Lydmix Tv-serie
Hold 3 på TV-Avisen 1996 Lyd, Tonemester DK/Kort fiktion
Tage Voss - "Tag en Codyl, fru Jensen" 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.