enda

Jesper Gottschalch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tre piger i Paris 1963 Assistent DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Pigen Gogo 1962 Assistent U/Spillefilm
Ullabella 1961 Produktion DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Produktion DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Produktion DK/Spillefilm
Ordet 1955 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Besættelse 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.