enda

Jesper Hagelskær Paasch

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Kitesurfing-instruktør DK/Spillefilm
Historien om Danmark 2017 Medvirkende Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Kasper Tv-serie
9. april 2015 Løjtnant Jepsen DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Jannik Tv-serie
Tarok 2013 Ungt gravid par DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.