enda

Jesper Maintz

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellem træerne 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Upstairs 2011 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Klippeassistent Tv-serie
501 2009 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Hvordan de danser 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Himmerland 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Pigen i skabet 2003 Klip, Klipper DK/Kort fiktion
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mit liv som Bent 2001 Klip Tv-serie

Som Jesper Maintz Andersen

Title År Funktion Category
Kontrolleret Kaos - Fra krig til kunst 2013 Klip DK/Dokumentarfilm
En piges dagbog 2013 Klip DK/Kort fiktion
Walk With Me 2013 Klipper U/Kort fiktion
Lover, Let Me Go 2012 Klipper DK/Kort fiktion
The Forest 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Bastarden 2010 Klip DK/Kort fiktion
Jeg elsker dig, skat 2006 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Skuespilleren 2004 Klip DK/Kort fiktion
På en dag som i dag 2004 Klip DK/Kort fiktion
Blank 2003 Instruktion, Manus, Fuld mand, Klip, Casting DK/Kort fiktion
X Direct 2001 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Dongsters 2000 Klip DK/Kort fiktion
Klinikassistenten 1998 Klip DK/Kort fiktion
Kongeriget 1998 Klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.