enda

Jesper Quistgaard

(1990 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fodbolddommeren 2018 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Helleflynder 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Øjeblikket 2015 Producer DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Instruktion, Producer DK/Kort fiktion
Mikado 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Corporate Communication 2013 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Liv 2013 DIT DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Produktionsleder Tv-serie
Forårsminder 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Stills, Fotografassistent DK/Kort fiktion
Frisøren 2012 Klipper, B-fotograf DK/Kort fiktion
Drengetur 2012 Producer DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 Klipper, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Ude på landet 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Et sikkert sted 2011 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Kort fiktion
Imens bladene falder 2010 Belyser, Fotografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.