enda

Jesper Tolstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommer 2008 Fotografassistent Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Afgrunden 2003 Kameraassistent DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Fotografassistent Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Focus puller Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Kameraassistent Tv-film
Blinkende lygter 2000 Kameraassistent DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Kameraassistent Tv-serie
Find dig selv 2000 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Focus puller Tv-serie
Tusindfryd 1998 Kameraassistent Tv-film
Majoren 1998 Fotografassistent Tv-film
I Lars von Triers rige - en mand og hans tv-serie 1994 Produktionsassistent Tv-dokumentar
Andersens julehemmelighed 1993 Kameraassistent Tv-serie
Landsbyen 1991 Kameraassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.