enda

Jesper Vigant

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rich Kids 2007 Erik DK/Spillefilm
Springet 2005 Idas far, 40 år DK/Spillefilm
Lassie 2005 Sam Carraclough U/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Gunnar DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Tommy, Dorthes far Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Palle Jarmer, Dines' søn Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.