enda

Jesper Wetterslev

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fusion 1997 Grafik Tv-film
En fri mand 1996 Grafik Tv-serie
Madsen og co. 1996 Grafik Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Grafik Tv-serie
Parløb 1990 Grafik Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Grafik Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.