enda

Jessica Alba

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mechanic: Resurrection 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Sin City: A Dame to Kill for 2014 Nancy U/Spillefilm
Spy kids 4D 2011 Marissa Wilson U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Morley Clarkson U/Spillefilm
Machete 2010 Sartana Rivera U/Spillefilm
The eye 2008 Sydney Wells U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Jane Bullard U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Sue Storm U/Spillefilm
Sin City 2005 Nancy U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Sue Storm U/Spillefilm
Honey 2003 Honey Daniels U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.