enda

Jessica Biel

(1982 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Kind of Murder 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Accidental Love 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Bleeding Heart 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Total Recall 2012 Melina U/Spillefilm
Planet 51 2010 Neera U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Kara Monahan U/Spillefilm
The A-team 2010 Capt. Charisa Sosa U/Spillefilm
Next 2007 Liz U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Alex McDonough U/Spillefilm
Illusionisten 2006 Sophie U/Spillefilm
Blade - Trinity 2004 Abigail Whistler U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Erin U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.