enda

Jessica Chastain

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
It del 2 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Molly's Game 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Huntsman: Winter's War 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Crimson Peak 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Martian 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Interstellar 2014 Murph U/Spillefilm
A Most Violent Year 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Mama 2013 Annabel U/Spillefilm
Zero Dark Thirty 2012 Maya U/Spillefilm
Take Shelter 2011 Samantha U/Spillefilm
The tree of life 2011 Mrs. O'Brien U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.