enda
Person

Jessica Lange

(1949 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Elsk mig igen 2012 Rita Thornton U/Spillefilm
Don''t Come Knocking 2005 Doreen U/Spillefilm
Blood Line 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Ginny Cook Smith U/Spillefilm
Losing Isaiah 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Blue sky 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Cape Fear 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens grænser 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Everybody''s all-American 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det slemme hjerte 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Country 1984 Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
Frances 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Tootsie 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det er showtime 1979 Medvirkende U/Spillefilm