enda

Jessica Lange

(1949 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elsk mig igen 2012 Rita Thornton U/Spillefilm
Don't come knocking 2005 Doreen U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Ginny Cook Smith U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Blue sky 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Cape Fear 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens grænser 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Everybody's all-American 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det slemme hjerte 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Sweet dreams 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Country 1984 Produktion U/Spillefilm
Frances 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Tootsie 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det er showtime 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.