enda

Jessica Laurén

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvem? II (oversigt) 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem sover ikke? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem er alene? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvis baby? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvis ven? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem er hvor? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem rydder ikke op? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem er bedst? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem er syg? 2019 Instruktion Fiktionsserie
Hvem bestemmer? 2012 Instruktion U/Kort fiktion
Hvem bløder? 2012 Instruktion, Klip U/Kort fiktion
Hvem er væk? 2012 Instruktion U/Kort fiktion
Hvem er vred? 2012 Instruktion U/Kort fiktion
Hvis mormor? 2012 Instruktion U/Kort fiktion
Hvem er sød? 2012 Instruktion U/Kort fiktion
Hvem 2010 Instruktion
Hvem er død? 2010 Instruktion U/Kort fiktion
Aldrig som den første gang 2006 Animation U/Dokumentarfilm
Otto 1997 Animation U/Kort fiktion
Hvem ejer bukserne? Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.