enda

Jessica Nilsson

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Painless 2014 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Du levende 2007 Lærerinden U/Spillefilm
Homeless 2006 Instruktion, Manuskonsulent, Klipper DK/Kort fiktion
All About Anna 2005 Instruktion, Klipper DK/Spillefilm
Stressless 2003 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Die Jodeladies: Absolute Partyterapi 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Spotless 1999 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Psykologens Dagbog 1999 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Taber 1998 Instruktion
Taber! 1998 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Bryllupsrejsen 1995 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.