enda

Jessica Tandy

(1909 - 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Camilla 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Driving Miss Daisy 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Miraklet på 8. gade 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinderne fra Boston 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Bedste venner 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Still of the night 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Fuglene 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Rommel - Ørkenræven 1951 Medvirkende U/Spillefilm
A Woman's Vengeance 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.