enda

Jet Li

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Expendables 2 2012 Yin Yang U/Spillefilm
The Expendables 2010 Ying Yang U/Spillefilm
The Forbidden Kingdom 2008 The Monkey King/The Silent Monk U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Emperor Han U/Spillefilm
Fearless 2006 Huo Yuanjia, Produktion U/Spillefilm
Cradle 2 the Grave 2003 Su U/Spillefilm
Hero 2002 Navnløs U/Spillefilm
Kiss of the dragon 2001 Liu Jian, Producer U/Spillefilm
The One 2001 Gabe Law/Gabriel Yulaw/Lawless U/Spillefilm
Romeo Must Die 2000 Han Sing U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.