enda

Jette Bitten Glibstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En sten i vores hjerte 2018 Instruktion, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lang historie kort 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Dissonans 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Winter 2008 Instruktørassistent DK/Eksperimentalfilm
En femmer 2004 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Gaden 2003 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.