enda

Jim Belushi

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wonder Wheel 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Whole Truth 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Helt vildt 2006 Benny (org. version) U/Spillefilm
Dig og mig 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Salvador 1985 Medvirkende U/Spillefilm

Som James Belushi

Title År Funktion Category
Criminal intent 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Spor af rødt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Pokkers til krøltop 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Kuk i kalenderen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Godt op at køre 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Hund og mand imellem 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Det. Sgt. Art Ridzik U/Spillefilm
Nu er det nok! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1986 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.