enda

Jim Broadbent

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når noget slutter 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Lady in the Van 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Brooklyn 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Closed Circuit 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Jernladyen 2012 Denis Thatcher U/Spillefilm
Cloud Atlas 2012 Captain Molyneux m.fl. U/Spillefilm
Another Year 2010 Tom U/Spillefilm
The Young Victoria 2009 King William U/Spillefilm
Hot fuzz 2007 Inspector Frank Butterman U/Spillefilm
Vanity Fair 2005 Mr. Osborne U/Spillefilm
Iris 2001 John Bayley U/Spillefilm
Moulin Rouge! 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Topsy-Turvy 1999 W.S. Gilbert U/Spillefilm
Little voice - Den lille stemme 1998 Mr. Boo U/Spillefilm
Lånerne 1997 Pod Klokke U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Lagermann U/Spillefilm
Richard III 1995 Buckingham U/Spillefilm
Prinsesse Caraboo 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Life Is Sweet 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode far 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.