enda

Jim Caviezel

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Escape Plan 2013 Hobbes U/Spillefilm
Soraya M 2009 Freidoune Sahebjam U/Spillefilm
The Passion of the Christ 2004 Jesus U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Tom Kubik/Ron Chapman U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Menig Witt U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.