enda

Jim Clark

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Happy-go-lucky 2008 Klip U/Spillefilm
Vera Drakes hemmelighed 2004 Klip U/Spillefilm
The World Is Not Enough 1999 Klip U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Klip U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Klip U/Spillefilm
Copycat 1995 Klip U/Spillefilm
Nell 1994 Klip U/Spillefilm
En god mand i Afrika 1993 Klip U/Spillefilm
Mødet med Venus 1991 Klip U/Spillefilm
Memphis Belle 1990 Klip U/Spillefilm
Young Toscanini 1988 Klip U/Spillefilm
The mission 1986 Klip U/Spillefilm
The Killing Fields 1984 Klip U/Spillefilm
Halløj ved fronten 1982 Klip U/Spillefilm
Lærenemme studiner 1978 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Agatha Christie mysteriet 1978 Klip U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Klip U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Klip U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Klip U/Spillefilm
x, y & zee 1972 Klip U/Spillefilm
Alle hjem burde have en 1970 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.