enda

Jim Henson

(1936 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Labyrinten til troldkongens slot 1986 Instruktion U/Spillefilm
Mupperne indtager New York 1984 Stemme U/Spillefilm
Fragglerne 4 1983 Instruktion
Fragglerne 5 1983 Instruktion
Fragglerne 6 1983 Instruktion
Den sorte krystal 1982 Instruktion, Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
The Muppet Show Sæson 1 1980 Instruktion
Muppet går til filmen 1979 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.