enda

Jim Jarmusch

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Dead Don't Die 2019 Instruktion U/Spillefilm
Gimme Danger 2016 Instruktion U/Dokumentarfilm
Paterson 2016 Instruktion U/Spillefilm
Only Lovers Left Alive 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Limits of Control 2009 Instruktion U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Coffee and Cigarettes 2003 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Ghost dog - Den sidste samurai 1999 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Year of the Horse 1997 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Dead Man 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tigrero - en film der aldrig blev lavet 1994 Sig selv U/Dokumentarfilm
Taxi - Night on Earth 1991 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Mystery Train 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Down by Law 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Sleepwalk 1986 Foto U/Spillefilm
Stranger Than Paradise 1984 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Permanent Vacation 1980 Instruktion, Manus, Klip, Musik, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.