enda

Jim Miller

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Collateral 2004 Klip U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2003 Klip U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 Klip U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Klip U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Klip U/Spillefilm
For pengenes skyld 1993 Klip U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Klip U/Spillefilm
Milagro 1987 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.