enda

Jim Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Producer DK/Spillefilm
Sinister Visions 2013 Fotograf U/Spillefilm
Definitely Dead 2012 Line producer DK/Kort fiktion
Tour de Force 2010 Producer DK/Spillefilm
The Horror Vault 3 2010 Producer DK/Spillefilm
The Horror Vault 2 2009 Producer U/Spillefilm
Methodacts 2008 Foto DK/Kort fiktion
The Horror Vault 2008 Producer DK/Spillefilm
Craig 2007 Producer DK/Spillefilm
Tro, had og kærlighed 2004 Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Kammesjukker 2003 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.