enda

Jim Skau Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Remix 2008 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Klovn 2005 Lyd Tv-serie
Tusindfødt - digteren Pia Tafdrup 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Møgunger 2003 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Bjergkuller 2002 Lyd DK/Kort fiktion
En fars søn 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Se mig nu 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Campingvognen 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Lyd Tv-serie
Susanne Sillemann 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Gollywobler 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Manden som ikke ville dø 1999 Lyd DK/Spillefilm
In ex 1999 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Bornholms stemme 1999 B-tonemester DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.