enda

Jimmy Andreasen

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Som vi så os selv - familiebilleder fra 50'erne 1998 Producent, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Om lidt er det slut 1997 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Madame Karina og de forbudte fantasier 1995 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Don Saturnino og cocakrigen 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Isabel - på vej 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Scener fra en hjemmefødsel 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Familien Hansen og krigen 1989 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
En skæv virkelighed 1988 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Familien i Pakistan 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Landsbyen i Tyrkiet 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Man skulle tro de var født i Holstebro 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ramadan i Danmark 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dengang i tyverne - da byen flyttede på landet 1984 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Mellem to verdener 1983 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Fotografassistent DK/Spillefilm
Charlie Rivel - en film om en klovn 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kloden rokker 1978 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Hvem myrder hvem? 1978 Assistent DK/Spillefilm
Frie sigøjnere 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Rotternes konge 1976 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi er både rigtig og kloge 1975 Manus, Foto, Producer DK/Kort fiktion
Dejlig er den himmel blå 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Amager Fælled 1972 1972 Manus, Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.