enda

J.J. Abrams

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Star Wars: The Rise of Skywalker 2019 Instruktion U/Spillefilm
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2015 Instruktion U/Spillefilm
Star Wars: The Force Awakens 2015 Instruktion U/Spillefilm
Star Trek Into Darkness 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Producer U/Spillefilm
Super 8 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The greatest movie ever sold 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Morning glory 2010 Producer U/Spillefilm
Star Trek 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Cloverfield 2008 Producer U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Lost 2004 Instruktion
Joy ride 2001 Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.