enda

Joachim Fjelstrup

(1987 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blå orkidé 2019 Medvirkende DK/Spillefilm
Kød & blod 2019 Jonas DK/Spillefilm
Peter Kanin 2018 Thomas Suhr U/Spillefilm
Et familieforetagende 2017 Kenneth DK/Kort fiktion
Herrens veje 1 2017 Mark Tv-serie
Den fremmede 2015 Claes DK/Kort fiktion
9. april 2015 Sergent Bundgaard DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Eik Skaløe DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.