enda

Joachim Knop

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gudsforladt 2014 Boris DK/Spillefilm
Dem og kun de to 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Monsters mod aliens 2009 Derek Dietl U/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Tv-direktør Tv-serie
Boy Meets Girl 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Himmerland 2008 Peter DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Peter DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Konge, Gu'skelov Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Peter DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Vagt Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Johnny DK/Spillefilm
Listetyven 2003 Adrian Leverkühn DK/Kort fiktion
Anja efter Viktor 2003 Peter DK/Spillefilm
Middagen 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anja & Viktor 2001 Peter DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Peter DK/Spillefilm
Morgenfryd 1998 Stemme DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Teologistuderende DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Vagtafløser Tv-serie
Sunes familie 1997 Martin DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Vagthavende DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Ung DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Menig Vincent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Åge DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.