enda

Joan Bennett

(1910 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Brudens far 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Safari på liv og død 1947 Margaret Macomber U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Medvirkende U/Spillefilm
The Son of Monte Cristo 1940 Medvirkende U/Spillefilm
En Farlig Kvinde 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Pigebørn 1933 Amy U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.