enda

Joan Gamst

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uden en trævl 1968 Arkitektstuderende DK/Spillefilm
Flagermusen 1966 Danser i lyserød kjole DK/Spillefilm
Regnvejr og ingen penge 1965 Eva Tv-serie
Halløj i himmelsengen 1965 1. telefondame DK/Spillefilm
Dannevirkenatten 1964 Medvirkende Tv-film
Ægget 1964 Anden dame Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.