enda

Joan Greenwood

(1921 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Natten uden måne 1964 Tante Frances U/Spillefilm
Hest på sommerferie 1962 Hesten (Engelsk version) DK/Dokumentarfilm
Bag fortæppet 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Mens bøddelen ventede 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og kaarde 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Angstens skygge 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Stærkere end jeg selv 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.