enda

Joan Plowright

(1929 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Te med Damerne 2018 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Tante Lucinda U/Spillefilm
The med Mussolini 1999 Mary U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Nanny U/Spillefilm
Widows Peak 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Jern-Henrik 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Drowning by numbers 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Brimstone med sting 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.