enda

Joanna Zofia Bard Mikolajczyk

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Moon Rider 2012 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Ambassadøren 2011 Producerassistent (præproduktion) DK/Dokumentarfilm
Til alle mine venner 2010 Producer DK/Kort fiktion
Limboland 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Line producer DK/Dokumentarfilm
Metropia 2009 Metro voice, Producerassistent DK/Spillefilm
Original 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Line producer DK/Kort fiktion
Besøget 2008 Producer DK/Kort fiktion
En lille død 2005 Scripter DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Producerassistent DK/Spillefilm

Som Joanna Mikolajczyk

Title År Funktion Category
ID:A 2011 Oversættelse DK/Spillefilm
Sky 2010 Line producer DK/Kort fiktion
Maszynka do Swirkania 2007 Produktion DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
De tre musketerer 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Produktionsassistent Tv-serie
Således skete det 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.