enda

Joaquin Phoenix

(1974 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
You Were Never Really Here 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Irrational Man 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Inherent Vice 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hende 2013 Theodore U/Spillefilm
The Master 2012 Freddie Quell U/Spillefilm
I'm still here 2010 Himself, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
We own the night 2007 Bobby Green, Produktion U/Spillefilm
Reservation road 2007 Ethan Learner U/Spillefilm
Walk the Line 2005 John R. Cash U/Spillefilm
Ladder 49 2004 Jack Morrison U/Spillefilm
The village 2004 Lucius Hunt U/Spillefilm
Hotel Rwanda 2004 Jack U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Kenai (org. version U/Spillefilm
It's all about love 2002 John DK/Spillefilm
Signs 2002 Merrill Hess U/Spillefilm
Buffalo Soldiers 2001 Ray Elwood U/Spillefilm
The Yards 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Gladiator 2000 Commodus U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Abbed de Coulmier U/Spillefilm
8 MM - Otte millimeter 1999 Max California U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Lewis U/Spillefilm
To Die For 1995 Medvirkende U/Spillefilm

Som Leaf Phoenix

Title År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.