enda

Joe Alves

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drop Zone 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Freejack 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Everybody's all-American 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødens gab 3 - i 3-D 1983 Instruktion U/Spillefilm
Flugtaktion New York 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.