enda

Joe Bini

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Øboerne og hvalerne 2016 Klippekonsulent U/Dokumentarfilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Ned i afgrunden 2011 Klip U/Dokumentarfilm
Hvad med Kevin? 2011 Klip U/Spillefilm
Mord i junglen 2011 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Rescue Dawn 2006 Klip U/Spillefilm
Grizzly man 2005 Klip U/Dokumentarfilm
Min bedste uven 1999 Klip U/Dokumentarfilm
Balloon Wars Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.