enda

Joe Dante

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Burying the Ex 2014 Instruktion U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Instruktion U/Spillefilm
Small soldiers 1998 Instruktion U/Spillefilm
Gremlins 2: det nye kuld 1990 Instruktion U/Spillefilm
Nabokrigen 1988 Instruktion U/Spillefilm
Min mikro-makker 1987 Instruktion U/Spillefilm
Gremlins 1984 Instruktion U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Instruktion U/Spillefilm
Police Squad! 1982 Instruktion Tv-dokumentar
Varulve 1980 Instruktion U/Spillefilm
Rædsler i dybet 1978 Instruktion U/Spillefilm
Hopla, vi skrider 1977 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.