enda

Joe Hutshing

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Savages 2012 Klip U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Klip U/Spillefilm
The Tourist 2010 Klip U/Spillefilm
W. 2008 Klip U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Klip U/Spillefilm
The Holiday 2006 Klip U/Spillefilm
The Skeleton Key 2005 Klip U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Klip U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Klip U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Klip U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Klip U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Klip U/Spillefilm
French Kiss 1995 Klip U/Spillefilm
The river wild 1994 Klip U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Klip U/Spillefilm
The Doors 1991 Klip U/Spillefilm
JFK 1991 Klip U/Spillefilm
Født den 4. juli 1989 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.