enda

Joe Mantegna

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forget Paris 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Alene i byen 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Klædt af til mord 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Alice 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Alt kan ske 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Forført 1987 Medvirkende U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.