enda

Joe Medjuck

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hitchcock 2012 Producer U/Spillefilm
Venskab med fryns 2011 Producer U/Spillefilm
Disturbia 2007 Produktion U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Produktion U/Spillefilm
Evolution 2001 Produktion U/Spillefilm
Road Trip 2000 Produktion U/Spillefilm
Private Parts 1997 Executive producer U/Spillefilm
Beethoven 2 1993 Producer U/Spillefilm
Beethoven 1992 Producer U/Spillefilm
Stop! eller min mor skyder 1992 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.