enda

Joe Roth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maleficent 2014 Producer U/Spillefilm
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Producer U/Spillefilm
Snow White and the Huntsman 2012 Producer U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Producer U/Spillefilm
Knight and Day 2010 Producer U/Spillefilm
Hellboy 2: The Golden Army 2008 Producer U/Spillefilm
Freedomland 2006 Instruktion U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Instruktion U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Produktion U/Spillefilm
America's Sweethearts 2001 Instruktion U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Producer U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Producer U/Spillefilm
Dollargrin på afveje 1990 Instruktion U/Spillefilm
Skin Deep 1989 Executive producer U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Executive producer U/Spillefilm
Young Guns 1988 Producer U/Spillefilm
Den store kamp 1986 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Køreskolen 1985 Produktion U/Spillefilm
Polterabend for viderekomne 1984 Executive producer U/Spillefilm
Knald i kanalen 1976 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.