enda

Joe Wright

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Darkest Hour 2018 Instruktion U/Spillefilm
Pan 2015 Instruktion U/Spillefilm
Anna Karenina 2012 Instruktion U/Spillefilm
Hanna 2011 Instruktion U/Spillefilm
Solisten 2009 Instruktion U/Spillefilm
Soning 2008 Instruktion U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.