enda

Joel B. Michaels

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Basic Instinct 2 2006 Produktion U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Produktion U/Spillefilm
Lolita 1997 Producer U/Spillefilm
Stargate 1994 Producer U/Spillefilm
Universal Soldier 1992 Producer U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Producer U/Spillefilm
Han skal leve! 1980 Producer U/Spillefilm
Den tavse makker 1978 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.