enda

Joel Coen

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hil Cæsar! 2016 Instruktion U/Spillefilm
Inside Llewyn Davis 2013 Instruktion, Manus, Klip, Producer U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
A Serious Man 2009 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
No Country for Old Men 2007 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The Ladykillers 2004 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Man Who Wasn't There 2001 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fargo 1996 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det store spring 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Barton Fink 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Arizona junior 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Brdr. Mord 1985 Manus U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.